Activiteiten Indeling Interesse?    
       
 
 
   
 
 

Houdt u van het landleven, rust en natuur? Vindt u het leuk om ook (af en toe) creatief bezig te zijn? Dan bent u op boerderij Den Dikken Boom aan het juiste adres! Wij richten ons op kleinschalige en persoonlijke dagbesteding voor ouderen en mindervaliden waarin sfeer, gezelligheid en sociale contacten centraal staan. Aan de voorkant van de dagbestedingsruimte ligt een oude hoogstamvruchtboomgaard. In het voorjaar zie je daar de schapen en dartelende lammetjes. Ook de bloesem is overweldigend met later in het jaar appels, peren, pruimen en noten. Aan de achterkant heeft u vanaf een groot terras vrij uitzicht op de polder met onze Lakenvelder koeien. Den Dikken Boom biedt een optimale ervaring van het buitenleven. In alle seizoenen, van lente tot winter, is het hier prachtig!


   

Programma op maat

Onze activiteiten zijn gericht op het welbevinden van de deelnemer. Per persoon maken we een programma op maat waarbij we kijken naar de mogelijkheden, interesses en individuele kwaliteiten. Voor zorg werkt Den Dikken Boom samen met Zorgpartners Midden- Holland en Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Ook werken we met een aantal vrijwilligers.

Een zorgeloze dagbesteding

De dagbestedingsruimte is in 2013 aangepast gebouwd met veel aandacht voor ergonomie. Wij zijn twee dagen per week open voor maximaal tien cliënten per dag.

Interesse of vragen over de mogelijkheden van een creatieve dagbesteding? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag en hopen u een inspirerende dag te bezorgen!

 

Boerderij Den Dikken Boom | IJsseldijk Noord 123 | 2935 BK Ouderkerk aan den IJssel | © 2013 Den Dikken Boom | Ontwerp: VanBrenda