Intro Activiteiten  Indeling    
       
 
   
 
 

Lijkt het u wat om een (dag)deel in de week bij ons te komen? U bent van harte welkom om allereerst vrijblijvend op de boerderij rond te kijken en kennis te maken. Een tweede stap is een intakegesprek met onze samenwerkingspartner Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Zij inventariseren uw behoeftes en stellen aan de hand hiervan een activiteiten- en zorgplan op. Zorgpartners Midden-Holland kan bij ons langskomen om u zorg te verlenen door bijvoorbeeld te helpen met de medicijnen. Eens in de zoveel tijd kijken we of het plan nog bij u past of dat het opnieuw dient te worden afgestemd.

Ook voor groepen van een zorginstelling

Bent u een zorginstelling en wilt u met uw eigen groep en begeleiding komen? Ook dat kan, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Financiën

Wat goed is om te weten, is dat de kosten voor dagbesteding vergoed worden door uw gemeente als u een indicatie heeft. Dit gebeurd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Een professionele zorgverlener, zoals een thuiszorginstelling of bijvoorbeeld de huisarts kan u helpen bij het aanvragen van zo'n indicatie bij de gemeente.

 
       

Boerderij Den Dikken Boom | IJsseldijk Noord 123 | 2935 BK Ouderkerk aan den IJssel | © 2013 Den Dikken Boom | Ontwerp: VanBrenda