Activiteiten Indeling  Tarieven Zorg & hulpmiddelen  
       
 
   
 
   
 
 

Houdt u van landleven, rust en natuur? Dan bent u op boerderij Den Dikken Boom aan het juiste adres! De begane grond van de vakantieaccommodatie is aangepast gebouwd, waardoor ook ouderen en/of mindervaliden zorgeloos kunnen genieten. Indien gewenst, kunnen wij de extra zorg organiseren die u nodig hebt. Ook als u met uw familie of vriendengroep geen extra zorg nodig hebt en wel toe bent aan een authentiek uitje in de natuur, bent u van harte welkom op Den Dikken Boom!


     

Genieten van de simpele luxe die natuur heet

Middenin het Groene Hart ligt onze monumentale boerderij met Lakenvelder koeien. Achterop het erf sinds 2013 ligt een luxe vakantieaccommodatie. Deze bestaat uit twee identieke vakantiewoningen voor maximaal acht personen per woning en een grote extra woonkeuken. Het gehele complex kan gehuurd worden als groepsaccommodatie voor maximaal zestien personen. Maar ook twee personen zijn van harte welkom, u huurt dan een gedeelte van de accommodatie. Neem bij vragen of om te reserveren contact met ons op.

Prachtig van lente tot winter

Aan de voorkant van het vakantiehuis ligt een oude hoogstamvruchtboomgaard. In het voorjaar zie je daar de schapen en dartelende lammetjes. Ook de bloesem is overweldigend met later in het jaar appels, peren, pruimen en noten. Aan de achterkant heeft u vanaf een groot terras vrij uitzicht op de polder met onze Lakenvelder koeien. Den Dikken Boom biedt een optimale ervaring van het buitenleven. In alle seizoenen, van lente tot winter, is het hier prachtig!

Gastenboek

 
     

Boerderij Den Dikken Boom | IJsseldijk Noord 123 | 2935 BK Ouderkerk aan den IJssel | © 2013 Den Dikken Boom | Ontwerp: VanBrenda