Kleinschalige dagbesteding

Activiteiten voor ouderen en mindervaliden op de boerderij

Intro dagbesteding

Houdt u van het landleven, rust en natuur? Vindt u het leuk om ook (af en toe) creatief bezig te zijn? Dan bent u op boerderij Den Dikken Boom aan het juiste adres! Wij richten ons op kleinschalige en persoonlijke dagbesteding voor ouderen en mindervaliden waarin sfeer, gezelligheid en sociale contacten centraal staan. U kunt gedurende het hele jaar genieten van alles wat onze boerderij te bieden heeft. Tijdens uw verblijf eten we eigen producten van tuin en boomgaard. Op het terras heeft u vrij uitzicht op onze koppel Lakenvelder koeien. Den Dikken Boom biedt een unieke ervaring van het buitenleven!

Programma op maat

Onze activiteiten zijn gericht op het welbevinden van de deelnemer. Per persoon maken we een programma op maat waarbij we kijken naar de mogelijkheden, interesses en individuele kwaliteiten. Als zorgboerderij is Den Dikken Boom aangesloten bij Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Ook werken we met een aantal vrijwilligers.

Een zorgeloze dagbesteding

De dagbestedingsruimte is in 2013 aangepast gebouwd met veel aandacht voor ergonomie. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag open en ontvangen maximaal tien cliënten per dag. Interesse of vragen over de mogelijkheden van dagbesteding? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag en hopen u  te mogen ontvangen!