Interesse?

Lijkt het u wat om één of meerdere dagen in de week bij ons te komen? U bent van harte welkom om allereerst vrijblijvend op de boerderij rond te kijken en kennis te maken. Een tweede stap is een intakegesprek met onze samenwerkingspartner Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Zij inventariseren uw behoeftes en stellen aan de hand hiervan een activiteiten- en zorgplan op. Eens in de zoveel tijd kijken we of het plan nog bij u past of dat het opnieuw dient te worden afgestemd.

Financiën

Wat goed is om te weten, is dat de kosten voor dagbesteding vergoed worden door uw gemeente als u een indicatie heeft. Dit gebeurt vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Een professionele zorgverlener, zoals een thuiszorginstelling of bijvoorbeeld de huisarts kan u helpen bij het aanvragen van zo’n indicatie bij de gemeente.

Privacy- en persoonsgegevens

Om dagbesteding te kunnen organiseren is het noodzakelijk dat wij samen met onze samenwerkingspartner Stichting Zorgboeren Zuid-Holland een aantal gegevens van u verwerken. Lees in het privacyreglement hoe wij met uw gegevens omgaan.

Aanmelden

Heeft u interesse in dagbesteding? Neem vrijblijvend contact op met Pieta Vonk Noordegraaf. Bent u een zorginstelling en wilt u met uw eigen groep en begeleiding komen? Ook dat kan, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.