Interesse?

Lijkt het u wat om één of meerdere dagen in de week bij ons te komen? U bent van harte welkom om allereerst vrijblijvend op de boerderij rond te kijken en kennis te maken. Een tweede stap is een intakegesprek met onze samenwerkingspartner Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Zij inventariseren uw behoeftes en stellen aan de hand hiervan een activiteiten- en zorgplan op. Eens in de zoveel tijd kijken we of het plan nog bij u past of dat het opnieuw dient te worden afgestemd.

Financiën

Wat goed is om te weten, is dat de kosten voor dagbesteding vergoed worden door uw gemeente als u een indicatie heeft. Dit gebeurt vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Een professionele zorgverlener, zoals een thuiszorginstelling of bijvoorbeeld de huisarts kan u helpen bij het aanvragen van zo’n indicatie bij de gemeente.

Privacy- en persoonsgegevens

Om dagbesteding te kunnen organiseren is het noodzakelijk dat wij samen met onze samenwerkingspartner Stichting Zorgboeren Zuid-Holland een aantal gegevens van u verwerken. Lees in het privacyreglement hoe wij met uw gegevens omgaan.

Klachtenreglement

Den Dikken Boom heeft een klachtenreglement en is sinds 2013 aangesloten bij de Landelijke klachtencommissie Landbouw en Zorg en de Erkende Geschillencommissie Landbouw en Zorg. Bekijk het klachtenreglement op ons profiel op zorgboeren.nl.

Aanmelden

Heeft u interesse in dagbesteding? Neem vrijblijvend contact op met Pieta Vonk Noordegraaf. Bent u een zorginstelling en wilt u met uw eigen groep en begeleiding komen? Ook dat kan, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.