Vakantie vieren middenin de natuur & dichtbij de stad
We sluiten het seizoen af met een mooie drukke kerstvakantie en blikken tevreden terug op een bont gezelschap aan oude bekenden en nieuwe gasten die dit jaar weer vakantie vierden op de boerderij. (Terug)komen in 2017? Wacht niet te lang en reserveer of neem een optie op bepaalde data. Kom als zorggroep, familie of vriendengroep ook (weer) genieten van Gouda, Schoonhoven, Kinderdijk, Rotterdam en al het moois dat de Krimpenerwaard te bieden heeft!

(H)eerlijk vlees van onze Lakenvelder koeien
Er zijn weer een aantal dieren aangekocht en er is extra geslacht voor tijdens de feestdagen. Maak jezelf of iemand anders blij met een vleespakket of onze Lakenvelder cadeaubon! De verkoop gaat op afspraak via Pieta. Sinds kort zijn de ondernemers met (h)eerlijke ambachtelijke streekproducten uit de Krimpenerwaard allemaal te vinden op de Krimpenerwaard Food Kaart. Ook wij staan erop!

Een ontspannen dagbesteding op Den Dikken Boom
Afgelopen week hebben we samen met de ouderen, hun families en onze vrijwilligers het kerstfeest gevierd. We denken aan de mensen waar we helaas afscheid van hebben moeten nemen maar blikken ook terug op een mooi jaar.Zo hebben we dit jaar het kwaliteitskeurmerk voor zorgboerderijen behaald en maken we er mede door een heel fijn team aan vrijwilligers en onze ouderen elke dinsdag en donderdag een gezellige dag van.

Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017!
Bedankt voor het bezoeken van onze boerderij en we zien jullie graag volgend jaar weer terug! Gerrit, Pieta en Brenda Vonk Noordegraaf