Luxe vakantie in de natuur

Sfeervol, landelijk en volledig aangepast voor mindervaliden

Intro vakanties

Met vakantie gaan in tijden van Corona betekend dat wij als eigenaar van de accommodatie de regels vanuit de overheid en het RIVM volgen en u als gast vragen dit zelf ook te doen. Het belangrijkste is hierbij dat u de groepsgrootte aanhoudt die de overheid adviseert en thuisblijft als u verkoudheidsklachten en/of ziek bent of iemand in uw gezin koorts en/of benauwdheidsklachten heeft. De 1,5 meter afstand is op ons erf geen probleem omdat er volop ruimte is en weinig andere bezoekers zijn. Wij maken, zoals altijd, het vakantiehuis en de sleutel grondig schoon en leggen deze klaar zodat u zelf kunt inchecken. Vragen kunnen we telefonisch of op gepaste afstand beantwoorden.

Houdt u van landleven, rust en natuur? Dan bent u op boerderij Den Dikken Boom aan het juiste adres! De begane grond van de vakantieaccommodatie is aangepast gebouwd, waardoor ook ouderen en/of mindervaliden zorgeloos kunnen genieten. Indien gewenst, kunnen wij de extra zorg die u nodig hebt organiseren. Ook families en vriendengroep op zoek naar luxe, rust en natuur zijn van van harte welkom bij Den Dikken Boom!

Prachtig van lente tot winter

Onze monumentale boerderij is gelegen middenin het Groene Hart. De luxe vakantieaccommodaties zijn achterop het erf gebouwd. Aan de voorkant van de huizen ligt een oude hoogstamvruchtboomgaard. In het voorjaar lopen hier onze schapen met pasgeboren lammetjes. Ook de bloesem is overweldigend met later in het jaar appels, peren, pruimen en noten. Aan de achterkant heeft u vanaf een groot terras vrij uitzicht op de polder met onze Lakenvelder koeien. Den Dikken Boom biedt een optimale ervaring van het buitenleven. In alle seizoenen, van lente tot winter, is het hier prachtig!

Activiteiten

Op de boerderij en in de omgeving is van alles te doen en te ontdekken. Van luieren op ons terras met uitzicht op de polder, wandelen of fietsen, tot een bezoek aan bijvoorbeeld Gouda, Rotterdam, Kinderdijk of zilverstad Schoonhoven. Voor meer info zie omgeving.

Zorg

De begane grond van De Els, De Wilg en de groepsaccommodatie zijn volledig aangepast voor ouderen en mindervaliden. Ook kunt u gebruik maken van een douche/toiletstoel,  hoog-laagbed met zijhek en papegaai, rolstoel en een douchebrancard. Indien gewenst kunnen andere extra hulpmiddelen gehuurd of geleend worden via Vegro Thuiszorgwinkels. Voor meer info zie zorg en hulpmiddelen.

 

Vakantiehuis De Els en De Wilg

Recreëren met 2 tot 8 personen

Zorgeloos genieten in een luxe woning met eigen terras.
Ook uitermate geschikt voor ouderen en mindervaliden.

Bekijk de vakantiehuizen

Groepsaccommodatie

Recreëren met groepen t/m 16 personen

Gebruik van huis De Wilg en De Els gecombineerd
met een grote woonkeuken en terras

Bekijk de groepsaccommodatie

Check hier de beschikbaarheid en tarieven van onze accommodaties
Check nu