Zorg en ondersteuning

De benedenverdieping van onze accommodatie is volledig aangepast en hierdoor rolstoeltoegankelijk. Per vakantiehuis is er ruimte voor drie mensen met een elektrische rolstoel. Ook kunt u bij ons uw elektrische fiets of scootmobiel opladen. 

De zorg die u thuis ontvangt, kunt u ook op Den Dikken Boom ontvangen. Of het nu gaat om hulpmiddelen, verpleging of iemand die u helpt met uw medicijnen of het aan- en uitkleden. U kunt bij uw boeking aangeven of u gebruik wilt maken van zorg en/of hulpmiddelen. We vragen u dit vroegtijdig te doen, zodat we alles op tijd voor u kunnen reserveren

"Wij hebben een heerlijk weekend gehad! De verhuurder heeft ons heel goed geholpen met een belangrijk atribuut voor de verzorging van moeder."

M. van de Vreede, februari 2024, groepsverblijf, totaalcijfer 9,3 

Hulpmiddelen

Wij hebben een aantal hulpmiddelen in huis. Eventuele extra hulpmiddelen kunnen worden gehuurd of geleend via Vegro Thuiszorgwinkels. 

Beschikbaar voor onze gasten:

  • Douchestoel
  • Verrijdbare douche/toiletstoel
  • Hoog-laagbed met zijhek en papegaai
  • Rolstoel
  • Douchebrancard

Zorg op uw vakantie

Voor zorg op uw vakantie werken we samen met een zorginstelling. Heeft u een indicatie voor Zorg in Natura (ZIN) of een Persoons Gebonden Budget (PGB)? In sommige gevallen wordt de zorg tijdens de vakantie vergoed en kost het u niets extra. Onze zorginstelling neemt tijdens uw vakantie de zorg over van uw huidige zorgleverancier.  

Heeft u vragen over zorg en/of hulpmiddelen, neem dan contact met ons op.

Check hier de beschikbaarheid en tarieven van onze accommodaties