Zorg en ondersteuning

De benedenverdieping van onze accommodatie is volledig aangepast en hierdoor rolstoeltoegankelijk. Per vakantiehuis is er ruimte voor drie mensen met een elektrische rolstoel. Ook kunt u bij ons uw elektrische fiets of scootmobiel opladen. 

De zorg die u thuis ontvangt, kunt u ook op Den Dikken Boom ontvangen. Of het nu gaat om hulpmiddelen, verpleging of iemand die u helpt met uw medicijnen of het aan- en uitkleden. U kunt bij uw boeking aangeven of u gebruik wilt maken van zorg en/of hulpmiddelen. We vragen u dit vroegtijdig te doen, zodat we alles op tijd voor u kunnen reserveren

Hulpmiddelen

Wij hebben een aantal hulpmiddelen in huis. Eventuele extra hulpmiddelen kunnen worden gehuurd of geleend via Vegro Thuiszorgwinkels. 

Beschikbaar voor onze gasten:

  • Douchestoel
  • Verrijdbare douche/toiletstoel
  • Hoog-laagbed met zijhek en papegaai
  • Rolstoel
  • Douchebrancard

Zorg op uw vakantie

Voor zorg op uw vakantie werken we samen met een zorginstelling. Heeft u een indicatie voor Zorg in Natura (ZIN) of een Persoons Gebonden Budget (PGB)? In sommige gevallen wordt de zorg tijdens de vakantie vergoed en kost het u niets extra. Onze zorginstelling neemt tijdens uw vakantie de zorg over van uw huidige zorgleverancier.  

Heeft u vragen over zorg en/of hulpmiddelen, neem dan contact met ons op.

Check hier de beschikbaarheid en tarieven van onze accommodaties